Foodbedrijven hebben, bijvoorbeeld door invloeden van het seizoen, te maken met pieken en dalen in de capaciteitsbehoefte. Onze processen zijn zo ingericht dat we goed om kunnen gaan met deze gewenste flexibiliteit. Wilt u afschalen, dan plaatsen wij onze internationale medewerkers bij andere opdrachtgevers die juist moeten opschalen. Door dit goed in te richten, voorzien wij u op het juiste moment van het juiste aantal goed gekwalificeerde internationale medewerkers.
In food draait het om productiviteit en kwaliteit, waarbij zeer strenge hygiënenormen in acht genomen moeten worden. Onze internationale medewerkers zijn zich hiervan bewust en houden zich strikt aan deze normen. Omdat kwaliteitsbewaking zo belangrijk is, controleren wij dit direct op de werkvloer. Zo zijn we in staat om snel in te grijpen en te corrigeren waar nodig. Alles is erop gericht dat u uw eindklant tevreden kunt stellen.
Voordat we voor een nieuwe opdrachtgever aan de slag gaan, werkt een manager van E&A een dag mee op de productievloer. Zo weten we wat er gevraagd wordt van een internationale medewerker en waar we op moeten letten. Met deze kennis zijn we in staat om de juiste internationale medewerker voor u te selecteren: iedere E&A internationale medewerker is geschikt om het werk goed uit te voeren. Onze internationale medewerkers voelen zich prettig bij het werk dat ze moeten doen. Daardoor is het ziekteverzuim lager dan gemiddeld in de foodsector.
E&A werkt voor verschillende foodbedrijven. Wij kennen de praktijk en weten wat van belang is en waarop gestuurd moet worden. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle binnen deze sector geldende veiligheidsnormen. En zien we erop toe dat al onze internationale medewerkers die naleven.