Huisvesting uitzendkrachten


Huisvesting uitzendkrachten - E&A

Voor ruim 70 procent van onze uitzendkrachten verzorgen wij de huisvesting. Per week betekent dit dat we zo’n 1500 tot 2300 uitzendkrachten van een woning voorzien. Alle woningen beschikken over goede centrale voorzieningen om te koken, wassen en recreëren. Privacy is er in de eigen studio of kamer. De woningen beschikken over de nieuwste voorzieningen, zoals onbeperkte wifi, of worden daar in snel tempo van voorzien.


Woon-werkverkeer

Huisvesting uitzendkrachten - E&A

We huisvesten uitzendkrachten in een woning dichtbij hun werk, zodat we het woon-werkverkeer kunnen beperken. Daarnaast houden we toezicht op het naleven van huisregels. Met elke uitzendkracht maken we afspraken en zien we toe op de naleving daarvan. Zo beperken we overlast in de woning en in de directe omgeving.


Keurmerk

Huisvesting uitzendkrachten - E&A

De woonlocaties van E&A hebben het SNF-keurmerk. Medewerkers van ons facilitair bedrijf coördineren het technisch onderhoud en de contracten met eigenaren of verhuurders. Zo houden we de woningen in goede staat. Daarnaast krijgen uitzendkrachten via een speciale app informatie over hun woonomgeving, bijvoorbeeld over Poolse supermarkten in de buurt, kerkdiensten of evenementen.

stichting normering flexwonen

Bekijk alle keurmerken van E&A