Werken bij


Werken bij - E&A

Werken bij E&A betekent werken bij een uitzendbureau dat het welzijn van medewerkers centraal stelt. Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten zich thuis voelen. Datzelfde geldt voor onze eigen medewerkers. Prettig en goed samenwerken met opdrachtgevers en uitzendkrachten is de basis voor succes, en daarmee voor resultaat.

Onze medewerkers

Onze medewerkers krijgen goede begeleiding, goede voorzieningen én de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Zie jij jezelf bemiddelen tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten, voel je je thuis in een flexibele wereld en hou je van aanpakken? Bekijk dan onze vacatures.

Open sollicitatie

Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook. Wij zoeken regelmatig projectmanagers, coördinatoren en vestigingsmanagers met een commerciële en klantgerichte instelling die gaan voor kwaliteit. Laat ons weten dat je wilt werken bij E&A door je CV en motivatiebrief in te sturen via het sollicitatie formulier.

Solliciteer nu


Accountmanager Rotterdam

Jij bent een ervaren accountmanager met passie voor de arbeidsbemiddeling. Je krijgt energie van goede klantrelaties en werkt het liefst bij een no-nonsense organisatie met aandacht voor klant, kwaliteit en sociaal beleid. Maak kennis met E&A en kom ons team versterken!

Lees meer


Medewerker bedrijfsadministratie Tilburg

Heb je je MBO bedrijfsadministratie afgerond en klaar voor een leuke baan? Maak kennis met E&A en solliciteer als Medewerker Bedrijfsadministratie!

Lees meer


Coördinator Eindhoven

E&A uitzendbureau groeit! Groei jij mee op deze nieuwe vestiging van E&A?

Lees meer


Coordinator Nieuwegein

Voor onze inhouse vestiging in dit moderne distributiecentrum zoeken wij een coördinator.

Lees meer


Coördinator Barendrecht

Ben jij in staat om de klant en uitzendkracht optimaal te bedienen? Ga dan aan de slag als coördinator!

Lees meer


HR Adviseur

Werken met plezier en voldoening; dat vinden we belangrijk bij E&A. Als HR adviseur werk je hier dagelijks aan mee. Advisering, projecten, contact met onze medewerkers; het zit allemaal in deze leuke baan.

Lees meer


Vestigingsmanager Venlo

Groei mee met E&A als Vestigingsmanager! Heb jij ervaring in de logistiek of arbeidsbemiddeling en heb je zin om een nieuwe vestiging verder mee op te bouwen? Maak kennis met E&A en solliciteer!

Lees meer


Wagenparkbeheerder

Groei mee met E&A als Wagenparkbeheerder! Ben jij een kei in plannen, gaat overzicht bij jou boven alles en neem jij initiatief tot verbeteringen? Maak kennis met E&A en solliciteer!

Lees meer


Coördinator Tilburg

Gezocht: een ervaren coach/teamleider/ploegchef die onze medewerkers laat stralen op hun werk! Ben jij onze nieuwe coördinator in een groot distributiecentrum in Tilburg?

Lees meer


Intercedent

Jij bent een ervaren intercedent/relatiebeheerder met passie voor de arbeidsbemiddeling. Je krijgt energie van het managen van de klantrelatie en werkt het liefst bij een no-nonsense organisatie met aandacht voor klant, kwaliteit en sociaal beleid. Maak kennis met E&A en kom ons team versterken!

Lees meer