Werken bij


Werken bij - E&A

Werken bij E&A betekent werken bij een uitzendbureau dat het welzijn van medewerkers centraal stelt. Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten zich thuis voelen. Datzelfde geldt voor onze eigen medewerkers. Prettig en goed samenwerken met opdrachtgevers en uitzendkrachten is de basis voor succes, en daarmee voor resultaat.

Onze medewerkers

Onze medewerkers krijgen goede begeleiding, goede voorzieningen én de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Zie jij jezelf bemiddelen tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten, voel je je thuis in een flexibele wereld en hou je van aanpakken? Bekijk dan onze vacatures.

Open sollicitatie

Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook. Wij zoeken regelmatig projectmanagers, coördinatoren en vestigingsmanagers met een commerciële en klantgerichte instelling die gaan voor kwaliteit. Laat ons weten dat je wilt werken bij E&A door je CV en motivatiebrief in te sturen via het sollicitatie formulier.

Solliciteer nu


Bedrijfsanalist Tilburg

Groei mee met E&A als Junior Bedrijfsanalist! Start jouw loopbaan als bedrijfsanalist in onze no-nonsense organisatie waar jij helpt de organisatie keuzes te maken.

Lees meer


Junior Projectmanager Venlo

Werk jij het liefst bij een no-nonsense organisatie met aandacht voor klant, kwaliteit en sociaal beleid. Maak kennis met E&A en kom ons team versterken!

Lees meer


Ervaren Administratief Medewerker Tilburg

Jij zoekt verantwoordelijk werk op een no-nonsense uitzendbureau, je bent secuur en zorgt dat de administratie op orde is. Check! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer


Coördinator Eindhoven

E&A uitzendbureau groeit! Groei jij mee op deze nieuwe vestiging van E&A?

Lees meer


Coordinator Nieuwegein

Voor onze inhouse vestiging in dit moderne distributiecentrum zoeken wij een coördinator.

Lees meer


Coördinator Barendrecht

Ben jij in staat om de klant en uitzendkracht optimaal te bedienen? Ga dan aan de slag als coördinator!

Lees meer


Coördinator Venlo

Werk jij graag met mensen en ga je voor kwaliteit? Heb je ook nog leidinggevende ervaring? Lees dan snel verder voor een baan in Venlo!

Lees meer


Intercedent Zaandam

Werk jij het liefst bij een no-nonsense organisatie met aandacht voor klant, kwaliteit en sociaal beleid. Maak kennis met E&A Zaandam en kom ons team versterken!

Lees meer