Werken bij


Werken bij - E&A

Werken bij E&A betekent werken bij een uitzendbureau dat het welzijn van medewerkers centraal stelt. Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten zich thuis voelen. Datzelfde geldt voor onze eigen medewerkers. Prettig en goed samenwerken met opdrachtgevers en uitzendkrachten is de basis voor succes, en daarmee voor resultaat.

Onze medewerkers

Onze medewerkers krijgen goede begeleiding, goede voorzieningen én de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Zie jij jezelf bemiddelen tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten, voel je je thuis in een flexibele wereld en hou je van aanpakken? Bekijk dan onze vacatures.

Open sollicitatie

Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook. Wij zoeken regelmatig projectmanagers, coördinatoren en vestigingsmanagers met een commerciële en klantgerichte instelling die gaan voor kwaliteit. Laat ons weten dat je wilt werken bij E&A door je CV en motivatiebrief in te sturen via het sollicitatie formulier.

Solliciteer nu


Accountmanager Rotterdam

Jij bent een ervaren accountmanager met passie voor de arbeidsbemiddeling. Je krijgt energie van goede klantrelaties en werkt het liefst bij een no-nonsense organisatie met aandacht voor klant, kwaliteit en sociaal beleid. Maak kennis met E&A en kom ons team versterken!

Lees meer


Bedrijfsanalist Tilburg

Groei mee met E&A als Junior Bedrijfsanalist! Start jouw loopbaan als bedrijfsanalist in onze no-nonsense organisatie waar jij helpt de organisatie keuzes te maken.

Lees meer


Coördinator Barendrecht

Ben jij in staat om de klant en uitzendkracht optimaal te bedienen? Ga dan aan de slag als coördinator!

Lees meer


Administratief medewerker Veenendaal

Spreek jij Pools, ben je klantvriendelijk en op zoek naar een functie met klantcontact, administratie, planning en contact met onze Poolse uitzendkrachten? Aangenaam, wij zijn E&A uitzendbureau en maken graag kennis met je.

Lees meer


Startend Intercedent

Met jouw energie tover je zo een glimlach op het gezicht van onze klanten en uitzendkrachten! Kom werken als intercedent bij E&A, de uitzendorganisatie met aandacht voor welzijn, kwaliteit en sociaal beleid.

Lees meer