Sylwester Trochowski. ‘Ik merk dat we een echt team zijn binnen E&A.’


De 29-jarige Sylwester Trochowski is sinds april 2019 werkzaam als projectmanager bij E&A aan de Ringbaan Noord in Tilburg. Als projectmanager is hij dé schakel tussen de klanten en uitzendkrachten van E&A. Hij zorgt ervoor dat de klant niets tekortkomt. Daarnaast heeft hij een rits aan vaardigheden achter de hand om E&A nog beter te ondersteunen. Van ijzersterke presentaties tot slimme Excel oplossingen, Sylwester is de aangewezen persoon op zijn vestiging. Een uitgebreid takenpakket met veel verantwoordelijkheid dus. Lees hier hoe Sylwester terecht kwam bij E&A en hoe hij zijn werk ervaart.

Leuke uitdaging.
‘Na een periode werkzaam geweest te zijn bij Otto was ik opzoek naar een nieuwe en leukere uitdaging’, vertelt Sylwester. ‘Via een vacature bij Luba kreeg ik te horen over een mooie functie als projectmanager bij E&A Ringbaan Noord in Tilburg. Twee leuke sollicitatiegesprekken en een meeloopdag verder wist ik het zeker: Dit is de organisatie waar ik wil werken. En E&A had hetzelfde idee, want vlak daarna kreeg ik een contract aangeboden.’

Divers werk waar je energie van krijgt.
Zodoende begon Sylwester aan zijn nieuwe baan bij E&A. En hij krijgt er een kick van. ‘Mijn werkdagen zijn nooit hetzelfde. Ik verwerk verschillende mutaties en regel randzaken voor flexwerkers. Soms krijg ik verzoeken van klanten die in het eerste opzicht onmogelijk lijken. Bijvoorbeeld een klant die maandag vraagt of ik 30 extra uitzendkrachten kan regelen voor de woensdag in diezelfde week. Ik maak er dan bijna een sport van om dat te laten slagen. En als het lukt geeft dat veel voldoening.’

Een écht team.
Naast zijn werkzaamheden verwarmen zijn collega’s en de sfeer binnen E&A zijn hart. ‘Ik merk dat we een echt team zijn binnen E&A. We werken hard samen, lachen samen, huilen samen en feesten samen wanneer dat kan natuurlijk. Die sfeer merk ik niet alleen bij onze vestiging. Laatst kwam ik op het hoofdkantoor omdat ik een vast contract kreeg. Onder het genot van Pools gebak dat ik meenam, sprak ik een aantal medewerkers van die vestiging en ik merkte dat de sfeer er daar net zo goed inzit als bij ons en dat is goed om te zien.’

Sylwester heeft zijn plek gevonden en is blij dat hij onderdeel is van het team. ‘Bij E&A hebben ze het goed geregeld. Ze weten wat ze doen en waar ze in uitblinken. Afspraken blijven afspraken. Zo zou ik de kracht van E&A omschrijven. Met dit fijne werk en een vast contract heb ik mijn plek gevonden!’E&A maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement dan plaatsen wij alleen de functionele cookies. Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan ons cookie statement en privacy policy om meer te leren over onze cookies.