Maak kennis met Fouad


Fouad is sinds 2019 werkzaam bij de technische dienst van E&A in Tilburg en omstreken. Als medewerker van de technische dienst vindt Fouad het belangrijk dat de bewoners van de woonlocaties niets tekortkomen. Lees hier hoe Fouad terecht kwam bij E&A en hoe hij verder doorgroeit binnen de technische dienst.

‘Als mensen blij zijn met hun woning, hebben we het goed gedaan.’

Nieuwe uitdaging.
‘Na een periode in de zorg te hebben gewerkt was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging’, vertelt Fouad. ‘Ik was inmiddels getrouwd, had kinderen en wilde niet meer in de nachtdienst werken.’ Fouad solliciteerde op een beheerdersfunctie bij E&A. Tijdens zijn sollicitatiegesprek kwam naar voren dat hij erg handig is en werd hem een ander voorstel gedaan. ‘Ze vroegen of een functie in de technische dienst iets voor mij zou zijn. In het begin twijfelde ik daar over. Ik was niet zeker of ik over de juiste kennis beschikte. Een goed gesprek en een meeloopdag met mijn manager Bas gaven me het laatste zetje: Hier wil ik werken!’

We zijn er voor de bewoners.
Fouad werd verantwoordelijk voor het onderhoud van de woonlocaties in regio Tilburg en omstreken. Hij had direct een klik met zijn team. ’Ik heb elke dag weer zin om aan de slag te gaan. Het werk is erg gevarieerd. Van loodgieterswerk tot elektra. Wij repareren alles wat stuk gaat op de woonlocaties. Het belangrijkste is dat we zorgen dat bewoners niets tekortkomen. Zo maken we een praatje met de bewoners en staan we altijd open voor feedback. We zijn méér dan alleen een technische dienst. Als mensen blij zijn met hun woning, hebben we het goed gedaan!’

Spannend.
De overstap van de zorg naar de technische dienst was in het begin spannend voor Fouad. ‘Ik had een vast contract bij mijn oude werkgever en ruilde dit in voor een jaarcontract.’ Eenmaal binnen bij E&A kwam Fouad in een warm bad terecht. Wat hem opviel was de fijne sfeer op de werkvloer. ‘Zelfs de directeur komt naast je zitten in de pauze en eet een broodje mee. Iedereen is heel nuchter en praat met elkaar.’ Fouad zit helemaal op zijn plek en wordt sinds kort opgeleid tot teamleider technische dienst. ‘Ik ga mijn eigen team aansturen, maar blijf gewoon meewerken met de jongens. De afwisseling, fijne werksfeer en de doorgroeimogelijkheden maken E&A voor mij de perfecte werkgever!’E&A maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement dan plaatsen wij alleen de functionele cookies. Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan ons cookie statement en privacy policy om meer te leren over onze cookies.