Driessen Food levert al sinds 1899 ambachtelijke kwaliteitsproducten aan de horeca. Maar de diensten van de organisatie gaan verder dan alleen leveren. Driessen Food luistert, anticipeert en bereidt producten op koksniveau voor, zodat afnemers volledig ontzorgd worden. De vestiging in Tilburg is de samenwerking met E&A aangegaan. Alex van Baak is vestigingsmanager van Driessen Food Tilburg en vertelt er meer over.
‘Toen ik in Tilburg startte in mijn nieuwe functie merkte ik dat het niveau van de internationale medewerkers niet aansloot op de kwaliteit waar wij voor staan. Ik hoorde via een collega over een eerdere samenwerking met E&A en zo stelde ik voor om weer eens met E&A om de tafel te gaan zitten. We begonnen met één internationale medewerker, maar ondertussen werken er tien internationale medewerkers van E&A bij onze vestiging.’
Alex is zeer te spreken over de internationale medewerkers van E&A. ‘We merkten al snel dat het opleidingsniveau van de internationale medewerkers van E&A uitstekend is. De mensen hebben alles netjes op orde, spreken goed Engels en weten van aanpakken. Dat is ontzettend fijn samenwerken.’
Naast het opleidingsniveau van de internationale medewerkers noemt Alex een ander belangrijk punt. ‘Waar we ook heel blij mee zijn is dat de internationale medewerkers van E&A hier niet alleen komen om geld te verdienen. We zien dat ze ook daadwerkelijk achter onze producten en diensten staan. Ze voeren hun werk met plezier uit en beseffen heel goed welke kwaliteit wij graag willen leveren aan onze klanten.’
Over de samenwerking met E&A als organisatie is Alex tevreden. ‘Wat ik goed vind aan E&A is dat ze de lijnen kort houden. Ik hou niet van e-mailen, dus ik heb regelmatig telefonisch contact met het uitzendbureau. Dat werkt prima. Er wordt goed met mij afgestemd wat wel en niet kan, waardoor ze afspraken altijd nakomen.‘
‘Ik hoop dat de samenwerking tussen E&A en Driessen Food zo blijft!’ vertelt Alex enthousiast. ‘We vinden het fijn om met een flexibele schil te werken. Zo kunnen we als bedrijf ook flexibel zijn en makkelijk inspelen op de vraag van klanten.’