Eigen wervingskantoren in Polen


Eigen wervingskantoren in Polen - E&A

E&A is het uitzendbureau voor Poolse werknemers. Met eigen wervingskantoren in Polen staat E&A dicht bij de uitzendkracht. En met eigen kantoren in Nederland zijn we altijd bij u in de buurt. Voordeel voor u is dat wij uw wensen kennen en weten welke flexwerkers het beste bij u functioneren. Naar deze uitzendkrachten gaan we gericht op zoek in Polen en Nederland. Zo bent u zeker van een flexwerker die bij u past.

Wij vinden passende flexwerkers

Voor de werving van de juiste uitzendkrachten zetten we verschillende middelen in. We maken bijvoorbeeld gebruik van onze drukbezochte Poolse website, onze database met kandidaten, onze Facebookpagina en onze vestigingen. In Nederland werven we uitzendkrachten via de Poolse media die gericht zijn op Polen die in Nederland wonen.

Toetsen competenties uitzendkrachten

We spreken elke flexwerker persoonlijk voordat we deze voor u selecteren. We lichten hen in over uw processen. Zo heeft elke medewerker kennis van uw bedrijf en werkzaamheden. Met toetsen voor bijvoorbeeld taal of rekenen, beoordelen we of flexwerkers de juiste competenties hebben. De uitzendkracht die voor u aan de slag gaat is dus goed geïnformeerd, goed voorbereid en goed gekwalificeerd.

Lees hier hoe wij werknemers vinden, binden en boeien